Паратрайк от София

Полетът с паратрайк (още известен като моторен парапланер) е истинска наслада, особено за авантюристите, които искат просто да се настанят удобно на седалката и да полетят като птици. Паратрайкът е комбинация от парапланер и трайк с две седалки и двигател с пропелер в задната част.

 

Това елиминира нуждата от тичане при излитане или кацане, като свежда до минимум и риска от контузии. Нашият сертифициран пилот ще се погрижи за твоите комфорт и сигурност. 

 

Можеш да летиш с партрайк от София. А като комплимент от нас, можеш да получиш и безплатно видео от твоя полет, за да запазиш завинаги спомена от това приключение. 

 

Подари го на себе си или на твой близък и със сигурност няма да останете разочаровани. Стандартната продължителност на полета е 15 мин. Можеш да избереш допълнително време на полета преди да пристъпиш към поръчка.

 

Полети  в София - всеки ден от седмицата, в зависимост от прогнозата за времето. Запази час в календара във Facebook страницата ни или се свържи с нас на тел. 0878 677 251.

 

Готови? Излитаме! 

 

110,00 лв. 80,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 80,00 лв.
Моля, изберете: